DGN PROJECT HIPPOLYTUSHOEF, NOORD-HOLLAND:

Onderstaand kunt u meer informatie over dit event vinden.
Schermafbeelding 2020-09-10 om 14.29.14

DGN PROJECT HIPPOLYTUSHOEF, NOORD-HOLLAND:

SCHRIJF JE NU HIERVOOR IN!
Stuur een e-mail naar: info@duurzamegronden.nl met daarin de volgende gegevens;
U vermeld daarbij in de ‘onderwerpregel:
“Aanmelding en Inschrijving DGN HIPPOLYTUSHOEF, NOORD-HOLLAND“
Uw naam (voornaam en achternaam)
Uw adres (straat, huisnummer, postcode, woonplaats)
Uw telefoonnummer (vaste lijn of mobiel nummer)
Uw e-mailadres (bijvoorbeeld voornaam.achternaam@gmail.com)

Na ontvangst van uw e-mail, sturen wij u de kwitantie met al uw gegevens per e-mail, waarna u de factuur van €15,- aan Duurzame Gronden kunt overmaken. Zodra uw betaling van €15,- bij ons is ontvangen, bent u officieel ingeschreven en heeft u een plaats op de belangstellendenlijst.

Ik heb me ingeschreven en betaald, wat gebeurt er nu?
Een inschrijving betekent niet dat DGN verkozen wordt als groep en het project op de lokatie HIPPOLYTUSHOEF, NOORD-HOLLAND zal volgen voor u. Dit hangt natuurlijk van meerdere factoren wat betreft de gemeente Hollands Kroon en de provincie Noord Holland af.U kunt in aanmerking komen als belangstellende voor Duurzaam wonen en Duurzame Voedselproductie, omdat u dan op de wachtlijst staat en wij als groep het proces van de aanvraag gaan doorlopen.
Help! Ik heb mij net ingeschreven maar ik krijg geen bevestigingsmail. Wat nu?
Het kan zijn dat de bevestigingsmail in de spambox bij u terecht is gekomen. Controleer dat even door in uw spambox te kijken. Daarnaast kan het even duren voordat u een bevestigingsmail ontvangt. Onze inschrijvingen worden één keer per dag verwerkt. Wacht aub 24 uur voordat u contact met ons opneemt.

Waarom betaal ik €15,-?
Omdat we wat betreft de locatie DGN HIPPOLYTUSHOEF, NOORD-HOLLAND ons best doen om een regionale coöperatie van Duurzame Gronden Nederland te realiseren. Met uw €15,- kunnen we de kosten betalen voor de aanvraag, procedures, onderzoeken, enz..

Ik wil mij uitschrijven en mijn inschrijfgeld terug. Kan dat?
Nee, daarom is het inschrijfgeld relatief laag. Met uw €15,- kunnen we de kosten betalen voor wat hierboven staat beschreven.

Kunt u mij in contact brengen met andere geïnteresseerden voor dit project?
Nee. Dit mag niet van de vanwege privacy en AVG wetgeving. Contacten volgen eventueel vanzelf bij de locatie of een informatieavond. We houden u op de hoogte via Facebook, Instagram, Twitter, enz..

Ik weet een andere locatie of wil er een aanbieden. Naar wie/welk adres doe ik dat?
Dit kunt u sturen aan info@duurzamegronden.nl. Uw mail wordt dan doorgestuurd aan mensen die dit oppakken. Omdat we een vrijwilligersorganisatie zijn en er meerderen worden aangeboden, kan het wel even duren voor u antwoord krijgt.

Heeft u een overige vraag? Stuur dan een e-mail naar info@duurzamegronden.nl

Aanmelden voor evenement

Ik meld meld mezelf aan voor het DGN PROJECT HIPPOLYTUSHOEF, NOORD-HOLLAND: evenement

U kunt €15,- per keuze van een gemeente of provincie = €15, €30,- of € 45,- overmaken op:

NL 33 KNAB 0502 1435 76 (t.n.v. ‘Design For it’, want KNAB bank laat stichtingen (nog) geen betaalrekeningen openen! Lees hier waarom: https://open.knab.nl/praat-en-denk-mee-38/waarom-biedt-knab-geen-rekeningen-voor-een-stichting-en-of-vereniging-254)

o.v.v. ‘Inschrijving uw voornaam uw achternaam voor DGN’.

Na ontvangst van uw betaling van €15, €30,- of € 45,-, sturen wij u de kwitantie met al uw gegevens per e-mail en bent u officieel ingeschreven en heeft u een plaats op de belangstellendenlijst. Voor eventuele vragen kijkt u op https://duurzamegronden.nl/contact-en-veelgestelde-vragen/