Evenementen

Alle evenementen en projecten in één overzicht

Aankomende projecten en evenementen

Header foto DGN duurzaam wonen

DGN PROJECT OORSTERWOLD ALMERE:

In Oosterwold werken de gemeenten Almere en Zeewolde, het Rijksvastgoedbedrijf, de provincie Flevoland en het Waterschap Zuiderzeeland samen aan een bijzondere manier van gebiedsontwikkeling. Maakoosterwold.nl

Meer informatie

Verwerk jouw GFT afval tot Compost!

Beschouw de wormenbak als een HUISDIER. Het heeft alleen veel minder onderhoud nodig en produceert bovendien compost voor jouw gewassen en bodem van jouw GFT afval. Dat afval hoeft ook niet meer afgevoerd te worden dus ontlast het klimaat.

Meer informatie

RENTE ONTVANGEN & ONS HELPEN?

Ziet u uzelf als een ‘groene investeerder’ die klimaat, gezond eten en wonen, het vergroten van de biodiversiteit en sociale integratie belangrijker dan 2% rente vindt? Neem dan contact op!
info@duurzamegronden.nl

Meer informatie

U kunt €15,- per keuze van een gemeente of provincie = €15, €30,- of € 45,- overmaken op:

NL 33 KNAB 0502 1435 76 (t.n.v. ‘Design For it’, want KNAB bank laat stichtingen (nog) geen betaalrekeningen openen! Lees hier waarom: https://open.knab.nl/praat-en-denk-mee-38/waarom-biedt-knab-geen-rekeningen-voor-een-stichting-en-of-vereniging-254)

o.v.v. ‘Inschrijving uw voornaam uw achternaam voor DGN’.

Na ontvangst van uw betaling van €15, €30,- of € 45,-, sturen wij u de kwitantie met al uw gegevens per e-mail en bent u officieel ingeschreven en heeft u een plaats op de belangstellendenlijst. Voor eventuele vragen kijkt u op https://duurzamegronden.nl/contact-en-veelgestelde-vragen/